Alternativet till en dyr reklambyrå

Reklambyråer har ofta höga personalkostnader för grafisk formgivning, webbdesign, programering och projektledning. De brukar även ha partners för sökmotoroptimering och olika IT-tjänster. Jag är ett alternativ till alla dessa personer. En konsult som kan ge dig mer för pengarna. Och om det behövs andra kompetenser känner jag personer man kan hyra in vid behov för t.ex. copywriting, översättning och fotografering.

I över 10 år har jag hjälpt företag att lyckas inom print, webb och IT. Nedan kan du läsa mer om mina kunskaper. Om du blir intresserad är du varmt välkomna att kontakta mig. Jag är bosatt i Linköping men åtar mig uppdrag över hela Sverige. Verksamheten drivs i ett svenskt aktiebolag.

Grafisk Design

Jag har goda kunskaper i Photoshop, Illustrator och Indesign. Med andra ord kan jag designa för både webb och tryck. Jag kan göra logotyper, trycksaker, profilprodukter och hemsidor.

Programmering

Jag har djupgående kunskap inom både "front-end" och "back-end" (HTML, CSS, JavaScript, PHP). Exempel på plattformar jag är van vid är publiceringsverktyget Wordpress och ehandelssystemet Magento.

Sökmotoroptimering

Jag har jobbat med sökmotoroptimering sedan 2007 och har tillgång till de resurser som krävs för att hamna överst på konkurrentutsatta sökord. Jag kan även hjälpa till med Google annonsering.

IT

Jag kan hjälpa till med domännamn, hosting, e-post, publiceringsverktyg, e-handelsystem, statistikverktyg, nyhetsbrev, chattverktyg, Facebook, Youtube, blädderbara PDF:er, IT-utrustning, telefoni och bredband.

Håkan Benjaminsson